Thursday, May 28, 2009

♥::lalalala, nxt wik, jd student balikk..::

cikgu lain sbk menghitung hari tuk bercuti, aku lak sbk menghitung hari nak msk bljar balik. time2 cam gini la, dah x berapa nampak ank, tp nasib baik le ayh nye nampak lai kuikuikuii.. mane x nye nak melayan assgmnt yg dah berhabuk, berlapuk. tu le, mase awal2 x terniat pun nak wat. bile dah dkt2 dateline br le terhegeh2. biase le, 2 le satu2nye tabiat yg aku x leh nak buang. well, at least siap jugak sume assgmt aku. tinggal lai 1 prj power point aku sub kat adik aku, hehehe, eh, bukan free tau, ade opahnyeee..


sodeh gak sebab, time cam gini lah syok bercuti2 ngan family. tp ape nak buat dah tugas n tangjwb. tp hubby dah jnj pas aku abis, dlm mid of bln 6 ni dia nak bwk ktorg bercuti. destinasinye masih dalam perbincangan. antara on da list genting highland.... huhu, ni anish la punya plan, memujuk ayh nye nak gi hotel yg sejuk cam last vacation (cameron highland). x kisah la kat mane pun jnj ank2 hapy.

kat ci aku nak tapek 2 pic my lil' boys..




yg tomey2 ni, mmg x lekang ngan peacenye. tp kalau ngan abg dia x penah aman dunia, kuat sgt nyakat abg. nasib baik le abg cepat beralah. aish buah hati kami.. kalau dia tido, sunyi je rase umah. tp yg x tahan bila dia xcited, 1 je perkataan yg dia kan sebut, 'UUWAAAAHHH' ngan mulut ternganga, lalat msk pun x sedoo.. aish ku sygg

yg ni plak super hero mama, kalau aku terkezut ngan cicak tau lipas ke n nyerit, dia lah satu2nye hero yg akan pecut dari jauh n tanye, "nape mama? nape mama nyerit?" mmg dia yg paling syg kat mama dia. sanggup teman kan aku kalau aku takut nak kedapur memlm. kuat merajuk kalau kena tegur. tp cepat cool kalau kena cara pujuknya. dia la permata pertama kami. sekejap nye masa berlalu, umor enish this year dah nak masuk 4 taun. nxt year, dah nak antar dia pi sekolahh.. enish..enishh

2 comments:

  1. jgn riso...
    towards end of skul holidays
    kite g jenjalan....
    hohohoho~

    ReplyDelete