Wednesday, February 18, 2009

♥[ : Enish 'n' Bolling : ]

Semalam, hari yg penuh rase.. moody, lazy, tapi ade cikit hapie. cam biase, pepagi dah ke sek. hari ni ramai gak student yg x dtg sbb dmm. mybe sbb cuase panas x menentu, so sunyi le sikit klas hari ni. pas klas ade metting , mate ngantuk x ingat sbb smlm tido lewat. ptg plak g iph, dah jnj ngan enish baik dr dmm nak bwk dia m ain bolling. x sangka plak dia ingat jnj aku tu. tul le kate org, kalu dah berjnj mesti kena tepati wlpun ngan anak yg baru umo 3 taun. kalu x itu je yg diulang sampe aku x dah lwt nak dengaaa.. heheh. lucky dpt ayh cam my hubby, sporting, loving and ....*giggle*

minat enish pd bolling mmg terlampau. tul la, time pregnent kan dia dulu aku ni gile la jugak main bolling sampai dah msk 8 bln aku still layan bolling ngan hubby. time 2 perut pun dah memboyot same besar cam bola bolling (kuikuuii) bile dah kena hujah ngan bonda2 baru le sedar risikonye, tapi alhamdulillah, sumenye slamat... pas je hbs pantang, continue main. enish pun time 2 ok je, x plak byk kenah. agaknye sbb 2 le dia jd hantu bolling. dulu dia x pandai nak main, jus tengok2 je, tapi skrg dah pandai nak sesame ngolek bola, ayhnye le yg pening melayan. aish pun pantang tengok abg buat, dia pun nak join same. heehhh, pening2! x kisah le syg, jnj anak2 hapie. thanks abgg.

1 comment:

  1. apsal tak men bowl kat tepen???
    bley aku join!!!

    ReplyDelete