Thursday, October 21, 2010

clock 4 shida

Salam.
Hari yang indah. Alhamdulillah setelah sekian lama x post entry, hari ni kesampaian juga.
Bukan apa, sejak akhir2 ni, lynda sebuk ngan aktiviti sekolah n siapkan beberapa tempahan dari customer. Ada antara tempahan yg x sempat nak snap pic pun. bila da pack baru teringat nak ambik gambar. Biasa la lynda mmg slalu lupa bab bergambar2 nih. hehehe..

Jam kat bwh ni oder dr shida. Yg teady tu utk dia sendiri n yg lai 1 present tuk kwn dia
yg nak transfer. Hope shida suka. Esk siap tuk di hantar.. =)


5 comments:

  1. waa..tomeinyer..bape hinggit?cam berminat jer nie.. hehe

    ReplyDelete
  2. salam cik moon..
    kalo berminat bole le oder ngan lynda. price sgt resonable.. rm 35.00 not include postage. bole request color n design. ape2 bole calling2 ok.. tq cik moon..

    ReplyDelete
  3. oowhh..ok.. nnt moon calling klu nak beli..

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete