Wednesday, July 1, 2009

♥ WAH!! Thank u Mak Ammar!!

THANK FOR THE GIFT VOUCHER!!
Entry ini telahpun ditulis pada 1 July 2009, 2.34 a.m------> ini adalah akibat drpd memilih template yg tak tunjuk tarikh...huhu
Mula-mula nak ucapkan baaaaaanyak2 terima kasih di atas sambutan Manjakuhappy Giveaway ni...yang hangat dan meriah!! isk..iskk..terharu... tears..
Thanx juge untuk semua yg wish Happy Birthday untuk Ammar sayang!
"Ammar caaayang semua!"
di atas sambutan yang menggalakkan, Manjakuhappy dah announce 2 hadiah tambahan untuk tidak mengecewakan semua peserta yg bersungguh-sungguh masuk Giveaway kalini
Banyak kali juge review blog dorang yg kreatif dan meriah2 belaka! korang mmg best
ada juga nama2 yg tercicir dan terlangkau..hehhee... semua dah add dlm list
okla....terus umumkan pemenang la kan..
entry list peserta giveaway ni saya akan remove pada 2 July 2009 ye..supaya tidak mengganggu window shopping korang..hehe
Untuk pemenang voucher 5% Manjakuhappy
ialah:
AdD
Ainaa
Alina
Asmahani
Della
Een
Huda
Ibu adana
Idayu
Karipapsayur
Lilyazliyana
Linda
Lovely Sue
Lynda
Mama Safiyyah
mama Zharfan
miela77
Miezaniera
mila
Munira
Reen
mama zara
Roslina Hanim
Sari
siti nurbaiya
sstr_izzah/Atiqah
sweet annur
Wana/c'wa
Wansteddy
Yatie Chomeyl
Zetty84
Asmahani
Mama Safiyyah

3 comments:

  1. salam.. nice blog, saye pun pink lover!

    ReplyDelete
  2. wah..menarik:) salam singgah.. jom visit mine:)

    ReplyDelete